De accommodatie

Het Brabants Gevoel is een sfeervolle grote groepsaccommodatie, welke ruimte biedt aan groepen van maximaal 30 personen. Met luxe slaapkamers en Brabantse gastvrijheid hopen we een onvergetelijk verblijf voor u te kunnen verzorgen.

Begane grond

Op de begane grond van onze grote accommodatie vindt u een mooie keuken, waarin u zelf kunt koken en met het complete gezelschap van een lekkere maaltijd kunt genieten. Deze moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Daarnaast bevinden zich op de begane grond toiletten, een minder valide toilet, een grote recreatie zaal, een knusse woonkamer en vier ruime slaapkamers. Elk voorzien van een eigen douche of bad en toilet. De begane grond is volledig drempelvrij en biedt hiermee ook een zorgeloos verblijf aan minder valide gasten.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich tien luxe slaapkamers. Ook deze zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Een goede nachtrust vinden we erg belangrijk, op elk van onze slaapkamers vindt u daarom een uitstekend bed. Zo wordt u elke ochtend uitgerust wakker en kunt u genieten van een welverdiende vakantiedag.

Buiten

Buiten kijkt u vanaf de (sinds 2019 gebouwde) overkapping of vanaf het terras uit over de mooie speelweide en de Brabantse natuur. In de tuin van Het Brabants Gevoel vindt u een natuurvijver waarin verschillende vogels zich prima thuis voelen. Bij mooi weer is het hier heerlijk genieten aan de waterkant. 

Een luxe verblijf
midden in
de natuur

Impressie

Klik op de foto’s voor een impressie van onze groepsaccommodatie.

Specificaties

Begane grond
1 x Tweepersoons slaapkamerMet zorgbedden en een badkamer voor minder validen
Entree
WoonkamerMet televisie, audio-installatie, tafelvoetbalspel en comfortabel zitgedeelte
KeukenMet 2x 4 pits kookgedeelte (inductie), oven, magnetron, koffiezetapparaat (incl. filters), 2x koelkast, vriezer, 2x vaatwasser en ruim zitgedeelte. De keuken is natuurlijk ook voorzien van pannen, keukenhulpjes en schone handdoeken
Toiletten
2 x Tweepersoons slaapkamerMet eigen douche en toilet
1 x Tweepersoons slaapkamerMet eigen douche/bad combinatie en toilet
TerrasMet uitzicht op de vijver met vlonder en speelweide met trampoline en voetbalveld
OverkappingOok daar is het lekker zitten uit de wind
Eerste verdieping
2 x Driepersoons slaapkamerMet eigen douche en toilet
7 x Tweepersoons slaapkamerMet eigen douche en toilet
1 x Tweepersoons slaapkamerMet eigen douche/bad combinatie en toilet
BeddengoedEen frisse lakenset is bij de prijs inbegrepen

Voor een kleine meerprijs zorgen we dat uw bedden strak opgemaakt voor u klaar staan bij aankomst